Diensten

Onze adviseurs bieden ondersteuning en advies bij het ontwikkelen en uitvoeren van plannen in het buitengebied. Zij zijn betrokken, creatief, realistisch en resultaatgericht.

Wij werken op het snijvlak van beleid en praktijk en van gebied en bedrijf of locatie. Dit stelt ons in staat om uw wensen op een onafhankelijke en doeltreffende manier te helpen realiseren. Wij verplaatsen ons in uw vraag en maken ons dossiers snel eigen. Te allen tijde zorgen wij voor open en heldere communicatie.

Ontwikkelen, uitvoeren en communiceren staat centraal in ons werk. Daar zijn we goed in, dat doen we graag! Dit hebben wij gesymboliseerd met de 3 grassprieten in ons logo.

WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE HOE WE ONS PLATTELAND DUURZAAM KUNNEN BLIJVEN ONTWIKKELEN!

U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Ideeën en visies omzetten in projecten!

Wij ontwikkelen projecten voor het platteland. Dit kan variëren van het opstellen van een projectplan tot het maken van een uitvoeringsprogramma of het aanvragen van subsidie. Ook voor innovatieve concepten kunt u bij ons terecht.

Van plan naar realisatie!

Wij voeren projecten van begin tot eind uit. Dit kan zowel de projectleiding als projectuitvoering zijn, alleen of in samenwerking met andere partijen.

In goede banen leiden!

Wij verzorgen procesbegeleiding bij werksessies, participatietrajecten, het opstellen van visies, gebiedsontwikkeling, of andere activiteiten waar sturing nodig is. Ook voor gespreksleiding kunt u bij ons terecht.

Weten wat er speelt!

Wij voeren inventarisaties uit. Dit kan variëren van keukentafelgesprekken tot het uitvoeren van een enquête. Pas als u weet wat er leeft in een gebied kunt u de juiste keuzes maken.

Laten zien wat er gebeurt!

Wij verzorgen de volledige communicatie. Of het nu gaat om een informatiebijeenkomst, een nieuwsbrief of promotiemateriaal, wij zorgen dat een project, activiteit of onderneming op de juiste manier bij de juiste doelgroep onder de aandacht komt.

Van idee naar papier!

Wij kunnen diverse plannen voor u opstellen: van erfinrichtingsplan tot gebiedsontwikkelingsplan. Onze plannen zijn overzichtelijk, leesbaar en to-the-point. Hiermee kan de uitvoering direct ter hand worden genomen.

Ondersteuning op maat!
Wij geven advies waar u mee verder kunt. Van bedrijfsadvies tot beleidsadvies. Wij helpen u op weg om de juiste stappen te zetten en het juiste spoor te volgen.

Goed voorbereid indienen!

Bij het aanvragen van een subsidie, een vergunning of het doorlopen van een bestemmingsplanprocedure komt veel kijken. Wij helpen u bij het volledig, correct en tijdig indienen van uw aanvraag.

Tijdelijke ondersteuning!
Wij werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Bovenstaande diensten kunnen wij desgewenst ook uitvoeren in interim functies zodat wij nog dichter aan uw zijde kunnen staan of ontbrekende schakels binnen uw organisatie tijdelijk kunnen invullen.