Vacatures

Samen maken we het landelijk gebied in Oost-Nederland nog mooier!

Denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het werk van Pratensis? Laat het ons weten. Wij gaan graag met je in gesprek!

 

Wie wij zijn
Wij zijn Pratensis, adviseurs landelijk gebied en wij hebben leuk werk! Ons team van bevlogen adviseurs voert projecten en processen uit voor het landelijk gebied in Oost-Nederland. Wij werken op het snijvlak van beleid & praktijk en van gebied & bedrijf. Daarbij komen alle onderwerpen aan bod: landbouw, natuur, water, klimaat, cultuurhistorie, etc. Of het nu gaat om vrijwillige kavelruil, een complex gebiedsproces of een erfontwikkeling, wij zien het als een uitdaging om er – met draagvlak onder betrokkenen – een succes van te maken. Ontwikkelen, uitvoeren en communiceren staan centraal in ons werk. Daar zijn wij goed in, dat doen wij graag.

 

Wat mag je van ons verwachten
We bieden een goed salaris inclusief een eindejaarsbonus, ruimte voor doorontwikkeling, een laptop & telefoon maar bovenal leuke collega’s, een informele werksfeer met regelmatig teamuitjes.

 

Wat verwachten we van jou?
Qua functie-eisen zoeken we jou als je minimaal een relevante HBO-opleiding hebt en affiniteit met de verschillende thema’s in landelijk gebied. Voor onze doorontwikkeling is het een pre als je het leuk vindt om actief een netwerk te onderhouden. Zowel als je een schat aan ervaring hebt of een ambitieuze starter bent nodigen we jou uit te reageren. Van harte welkom!

 

Spreekt bovenstaande je aan?
Stuur dan een mail met een korte motivatie en je CV naar info@pratensis.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerko Hopster via 06-42406666.