Vacatures

Samen maken we het landelijk gebied in Oost-Nederland nog mooier!

 

Wij zoeken een
JUNIOR ADVISEUR LANDELIJK GEBIED
die helpt om het landelijk gebied in Oost-Nederland nóg mooier te maken

Zoek je een uitdagende baan voor ca. 32 uur in het landelijk gebied met veel afwisseling, uitdaging en vrijheid? En word je blij van het werken aan verschillende actuele thema’s die bijdragen aan een duurzame plattelandsontwikkeling? Dan zoeken wij jou!

Wie wij zijn
Wij zijn Pratensis, adviseurs landelijk gebied en wij hebben leuk werk! Ons team van bevlogen adviseurs voert projecten en processen uit voor het landelijk gebied in Oost-Nederland. Wij werken op het snijvlak van beleid & praktijk en van gebied & bedrijf. Daarbij komen alle onderwerpen aan bod: landbouw, natuur, water, cultuurhistorie, etc. Of het nu gaat om vrijwillige kavelruil, een Natura 2000-opgave of een erfontwikkeling, wij zien het als een uitdaging om er – met draagvlak onder betrokkenen – een succes van te maken. Ontwikkelen, uitvoeren en communiceren staan centraal in ons werk. Daar zijn wij goed in, dat doen wij graag.

Wie wij zoeken
Ben jij een ambitieuze starter en op zoek naar een dynamisch rol met veel afwisseling? Vind jij het leuk om op het ene moment secretaris te zijn van een vrijwillig kavelruilproject en op een ander moment een bijdrage te leveren aan een integraal gebiedsproces of ondernemers in een praktijknetwerk te begeleiden? Jij regelt het graag goed en volledig en haalt je energie uit een tevreden opdrachtgever. Jij voelt je thuis aan zowel de keukentafel van agrariërs als aan de vergadertafel bij andere belanghebbenden. Vind je het daarnaast leuk om je in een thema verder te verdiepen? Bij Pratensis krijg je hiervoor de ruimte.

Wat mag je van ons verwachten
We bieden een goed salaris inclusief een eindejaarsbonus, ruimte voor doorontwikkeling, een laptop & telefoon maar bovenal leuke collega’s, een informele werksfeer met regelmatige teamuitjes.

Wat verwachten we van jou?
Qua functie-eisen zoeken we jou als je minimaal een relevante HBO-opleiding hebt en affiniteit met de verschillende thema’s in landelijk gebied. Voor onze doorontwikkeling is het een pre als het leuk vindt om actief een netwerk te onderhouden. Kun jij niet achter al deze punten een groen vinkje zetten maar denk je toch perfect op deze plek te passen? Laat ons dit dan weten.

Spreekt bovenstaande je aan?
Stuur dan een mail met een korte motivatie en je CV naar info@pratensis.nl. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Gerko Hopster via 06-42406666.